…
06 Şubat 2020, Perşembe Çalıdıran Van

Çaldıran’da Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri


      İl Müdürlüğümüze bağlı Çaldıran Sosyal Hizmet Merkerzi Müdürlüğü tarafından İlçe Müftülüğüne bağlı imamlara Aile İçi Şiddetle Mücadele, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele, İntaharları Önleme, Madde Bağımlılığı ile Mücadelede ,Aile içi İletişim ve Mahremiyet Eğitimleri ile ilgili eğitimler veridi.

      Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce, Sayın Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ'in eşi Meral BİLMEZ Hanımefendinin himayelerinde Çaldıran Kaymakamı Adem CAN'ın destekleriyle İl Müdür Yardımcımız Selma Biçek'in Kordinatörlüğünde Gönüldeden Gönüle Dost Projesi kapsamında Çaldıran İlçesi ve köylerinde İl Müdürlüğümüze bağlı Çaldıran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, İlçe Müftülük ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, işbirliği ile Aile İçi Şiddetle Mücadele,Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele, İntaharları Önleme,Madde Bağımlılığı ile Mücadelede ,Aile içi İletişim ve Mahremiyet Eğitimleri ile ilgili eğitimlere aynı hızla devam ediliyor.

      Çaldıran İlçesi Müftülük Konferans salonunda yapılan eğitim Çaldıran Sosyal Hizmet Ferit BİNİCİ ve ilçe Müftüsü Mehmet Emin AVCI tarafından İmamlara eğitim verildi. Eğitim sonunda imamlarla sohbet edilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.