…
18 Aralık 2020, Cuma Trabzon, Turkey

İl Müdürümüz N. Seha SAĞLAM'dan Yeni Yıl Mesajı


Değerli Çalışma Arkadaşlarım;
Bir yılı daha geride bıraktığımız şu günlerde tüm personelimizi en içten duygularla selamlıyor, 2021 yılının Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluş çalışanları olarak ailemizin her ferdine, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

2020 yılını pandeminin getirdiği zorluklarla fakat hiç kaybımız olmamasının verdiği mutluluk içinde geride bırakıyoruz. İl Müdürlüğümüz ve bağlı tüm kuruluşlarımızda salgına karşı önlemlerin en üst düzeyde sağlanması amacıyla gece gündüz demeden, yılmadan usanmadan yapılan özverili çalışmalar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

2020 yılının neredeyse başından beri ortaya çıkan tüm sıkıntılar karşısında kazandığımız başarı, sadece Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler camiası için değil ülkemiz adına da kazanılmış önemli bir zaferdir.

Hepimizin elde ettiği bu başarı ve buna bağlı olarak aksamadan devam eden hizmetlerimizin, 2021 yılında da bir aile olarak el birliği içinde, azim ve kararlılıkla devam ettirileceğine tüm kalbimle inanıyorum.

Bu duygularla, 2021 yılının yeni başarılara imza atacağımız bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı bir kez daha tebrik ediyor,

Sevgi ve Selamlarımı sunuyorum…