…
…
…
…
…
…
…
…
16 Kasım 2021, Salı Trabzon, Türkiye

Yelken ve Su Sporları Etkinliği


Trabzon Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübünün 10 Kasım Atatürk’ü Anma kapsamında düzenlemiş olduğu Yelken yarışlarına Müdürlüğümüzde kalan çocuklar da davet edilmiştir. 13.11.2021 tarihi saat 11:00 ile 14:00 arasında çocuklarımız kulübü ziyaret etmiş, yarışmaları izlemiş, yelken ve su sporları ile yelken kullanımı hakkında Kulüp Başkanı Adil DUMAN’dan bilgi almış ve gruplar halinde kayıkla gezinti yapmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yusuf ÇEBİ, Polis ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Selim ÖZBAYRAK, Trabzon Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Adil DUMAN, Trabzon Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkan Yardımcısı Emine YOMRALIOĞLU çocuklarımıza eşlik etmiştir.

Kulüp Başkanı Adil DUMAN; saati 500 ile 1000 lira arasında değişen yelken dersini Kuruluştan kalan ve yelkenle ilgilenen çocuklara ücretsiz olarak vereceklerini, başka etkinliklerde de buluşmak istediklerini ifade etti. Çocukların yelken sporu ve yarışmalarla oldukça ilgilendikleri ve mutlu oldukları gözlemlenmiştir.