…
25 Kasım 2020, Çarşamba Trabzon, Turkey

İl Müdürümüz Seha Sağlam’ın 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Mesajı


Kadına yönelik şiddet, maalesef halen dünyanın her tarafında görmekte olduğumuz acı bir gerçektir. Tarih boyunca var olan bu sorun, günümüzde büyük tepkilere sebep olmakla birlikte, ne yazık ki insanlığın kanayan bir yarası olmaya devam etmektedir.

Biz kadına yönelik şiddetle farklı kurumlar, kolluk kuvvetleri ve yargı organları ile işbirliği içinde kararlı bir şekilde sürdürdüğümüz mücadelede kazanan taraf olacağımıza inanıyor, aksi takdirde tüm insanlığın kaybedeceğini biliyoruz.

İl Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüğümüze bağlı olarak kadına yönelik hizmetler veren kuruluşlarımız ile kadına yönelik şiddete karşı alınması gereken bütün tedbirleri araştırıyor ve “sıfır tolerans” ilkesiyle etkin şekilde hayata geçiriyoruz.

Çalışmalarımız sırasında en büyük gücü Ülkemizde son zamanlarda kadına yönelik şiddet konusunda gelişen toplumsal hassasiyetten, bilinçten ve farkındalıktan alıyoruz.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde Trabzon Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak kadınlarımızın yardıma ihtiyaç duydukları her an yanlarında ve girişimcilik alanındaki tüm çalışmalarında destekçileri olduğumuzu belirtir, kadınların toplumda hak ettiği yere ulaşmasındaki tüm engellerin kalktığı bir dünya dilerim.