…
…
…
…
11 Mart 2021, Perşembe Trabzon, Turkey

‘Koruyucu Ailelerimizle Gönül Buluşmaları’ Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında KTÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle online yapılan programa Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk, Trabzon AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,  KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı ve koruyucu ailelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Pandemi sürecinde aile ilişkilerini güçlendirme teması ile bir araya gelinen programda Bakanımız Selçuk, annelerin kadınlar gününü kutlayarak Koruyucu Ailelerimizin her birine çocuklarımıza karşı göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.  Koruyucu ailenin önemine vurgu yapan Bakanımız Selçuk; ‘Çocuklarımız sizlerle beraber sadece bir aileye sahip olmuyor, bizler de sizleri kazanmış oluyoruz. Büyük ailemizin bir parçası oluyorsunuz, bakanlık olarak sizlere her zaman destek olacağız’ dedi.

Programda konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, ilimizde koruyucu aile sayısının artması için elinden gelen desteği sağlayacağını belirterek, ‘Bir şekilde aile sıcaklığından mahrum kalan, çocuklarımıza aile olan, onlara kol kanat geren gönlü güzel ailelerimize kendisi de kol kanat geren Bakanımıza minnettarız’ ifadelerini kullandı.