…
…
05 Şubat 2020, Çarşamba Trabzon, Turkey

Anlamlı Bağış


İl Müdürlüğümüz Trabzon Çocuk Evleri Sitesinde korunma altında bulunan çocuklar Elazığ Depremine duyarsız kalmadı. Çocuklar harçlıklarından topladıkları 2361 TL’yi depremzedelere bağışladılar.

İl Müdürlüğümüz Trabzon Çocuk Evleri Sitesinde korunma altında bulunan çocuklar harçlıklarının bir kısmını Elazığ Depremzedelerine bağışladılar. 40 çocuğun korunma altında bulunduğu Trabzon Çocuk Evleri Sitesinde çocuklar kendi aralarında topladıkları para ile personelden de aldıkları destekle toplam 2361 TL’yi depremzedelerin hesabına yatırmak üzere Kuruluş Müdürü Salih KÖSE’ye teslim ettiler. Bağış para AFAD’ın deprem hesabına yatırılmıştır. Elâzığ ilimizin trafik plakası 23 ile Trabzon’un plakası olan 61 sayıları sayılarının bir araya getirilerek 2361 TL bağış yapılması aynı zamanda Elazığ-Trabzon kardeşliğini sembolize etmektedir.

İl Müdürlüğümüz Trabzon Çocuk Evleri Sitesinde korunma altında bulunan çocuklar daha önce de toplumsal konularda hassasiyetlerini göstermişlerdir. 2011 yılında Van Depreminde Trabzon Çocuk Evleri Sitesinde kalan bir çocuk bisikletini satarak parasını depremzedelere bağışlamıştır. Güvelik güçlerimizin PKK terör örgütüne karşı yürüttüğü hendek operasyonları sırasında da yine Trabzon Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklar topladıkları 2061 TL’yi Mehmetçik Vakfına bağışlamışlardır.