…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Kasım 2021, Çarşamba Trabzon, Türkiye

Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlikleri


İl Müdürlüğümüz Fatih Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde bakım ve korunma altında bulunan çocuklarımızla 20 Kasım Çocuk Hakları Günü çerçevesinde, 19.11.2021 tarihinde Topaç turnuvası gerçekleştirilmiştir.

Çocuklarımızın, Çocuk Hakları konusunda farkındalığının ve duyarlılığının artması, kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmeleri amacıyla Tarihimizde çok eski bir yeri olan Topaç Turnuvası düzenlenmiş olup tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü kutlanmıştır. Gerçekleştirilen turnuvaya İl Müdürümüz N. Seha SAĞLAM ve İl Müdür Yardımcımız Aytekin EZBER katılmıştır. Turnuvanın açılış oyununu İl Müdürümüz N. Seha SAĞLAM ve Kuruluş Müdürümüz İsmail Hakkı AYDIN yapmıştır.  Çocuklarla etkili ve verimli zaman geçirilmiştir. Turnuvaya 7-18 yaş grubunda 14 çocuk katılmıştır. Çocukların topaç oyunundan ve turnuvaya katılmaktan çok mutlu oldukları gözlenmiştir.

Topaç Turnuvasında 1.2. ve 3. olan çocuklarımıza, Kuruluş Müdürümüz İsmail Hakkı AYDIN ve Öğretmen Burak KARADENİZ tarafından 22.11.2021 tarihinde hediyeleri takdim edilmiştir.