…
…
…
…
…
…
07 Haziran 2022, Salı Trabzon, Türkiye

Çocuklardan Temizlik İşçilerine Teşekkür Ziyareti


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı Kuruluşlarda Kalmakta Olan Çocuklar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Nedeniyle Temizlik İşçilerini Ziyaret Etti

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Fatih Çocuk Evleri Sitesinde kalmakta olan çocuklar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Trabzon Ortahisar Belediyesinde görev yapan temizlik işçilerini ziyaret etti.

Çocuklara toplumsal temizliğe bireysel olarak ne kadar katkıda bulunabileceğimiz bilinci aşılanırken temizlik işçilerinin yaptıkları işin göz ardı edilemeyeceği, toplum için ne kadar değerli ve önemli olduğu yerinde anlatıldı.

Çocuklar tarafından tavsiyeleri istenen ve en çok karşılaştıkları sorunların neler olduğu sorulan temizlik işçileri, çocukların bütün sorularına sabır ve içtenlikle cevap verdi.

Ziyaret kapsamında temizlik işçilerine çikolata ikramında bulunan çocuklar, ziyaret öncesinde temizlik işçilerine hizmetleri için teşekkür etmek ve minnetlerini iletmek amacıyla hazırlamış oldukları mektupları teslim etti.

Ziyaret sonrasında çocuklara temizlik işçileri ile empati yapmaları ve temizlik işçilerinin toplumu oluşturan bireylerden neler bekleyebileceği sorulan çocukların verdiği cevaplar ziyaretin ne kadar yerinde olduğunu ve amacını karşıladığını doğrular nitelikteydi.