…
…
…
…
08 Ocak 2021, Cuma Trabzon, Turkey

Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret etti


Bakanlığımız ile ilgili bir dizi programlar gerçekleştirmek üzere ilimize gelen Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk; Kadın Kooperatifleri Doğu Karadeniz Buluşması konulu program öncesi Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ ün kabrini ziyaret etti. Kabir ziyareti sırasında Şehit Eren Bülbül ile aynı olay yerinde şehit düşen As. Subay Ferhat Gedikli ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna şehit düşen tüm şehitlerimiz için Kur’ an-ı Kerim okunup, dua edildi.

Ziyaret sırasında Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’a, Valimiz İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Millet Vekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ve Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bakanlık yetkilileri ve çok sayıda protokol üyesi eşlik etti.

Bakanımız, kabir ziyareti öncesinde Şehit Eren Bülbül’ ün aynı mahalledeki evine de ziyarette bulunarak annesi Ayşe Bülbül ve yakınları ile sohbet edip, aile ile yakından ilgilendi.