…
…
…
…
…
…
…
…
01 Haziran 2021, Salı Trabzon, Turkey

En Yaşlı Çiftlerimizle Gönül Buluşmaları.


15-21 Mayıs Aile Haftası kapsamında “En Yaşlı Çiftlerimizle Gönül Buluşmaları” adı altında tüm ilçe Sosyal Hizmet Merkezlerimiz ile ilimizde yaşayan en yaşlı çiftlerimizi ziyaret ettik.

Bu kapsamda Ortahisar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 65 yıllık evli Şehit Şenol ÇAKIR’ın annesi Nadiye ve babası İsmail ÇAKIR’ı, Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 57 yıllık evli Saniye ve Hakkı ELMAS çiftini, Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 66 yıllık evli Makbule ve Yaşar TEPE çiftini ve 87 yaşındaki Havva Özdil ve eşi Ahmet ÖZDİL çiftini, Of Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 45 yıllık evli olan ve 10 yıldır ağır engelli eşi Asuman AYAZ’ı bakan Abdurrahim AYAZ çiftini ziyaret etti.

Ayrıca Sürmene Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Şehit Muzaffer HAMZA ÇEBİ’nin 90 yaşındaki babası Muhsin HAMZA ÇEBİ’yi, Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü 98 yaşındaki Ayşe BAŞTAN’ı ziyaretlerde bulunarak aile olmanın ve uzun yıllar evli kalmanın sırları üzerinde sohbetler edildi. Yaşlılar bu ziyaretlerde birbirinizi hoş karşılayın, birbirinize saygı duyun diyerek gençlere öğütlerde bulundular.