…
…
…
02 Nisan 2021, Cuma Trabzon, Turkey

Aile Eğitim Programı Karadeniz Bölgesi Toplantısı Gerçekleştirildi.


Ülkemizde güçlü aile yapısının oluşturulması, bireylerin psikososyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla bakanlığımız koordinasyonunda Aile Eğitim Programı (AEP) düzenlenmektedir. Bölge koordinatörlükleri şeklinde yürütmesi yapılan eğitimlerin aktif bir şekilde planlaması ve formatörlerin iller arası görüş alışverişinde bulunarak programın etkin yürütülebilmesi için belirli aralıklarla bölgesel toplantılar yapılmaktadır.

Bu kapsamda Karadeniz Bölge toplantısı İl Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde 30 Mart 2021 saat 14:00’da zoom üzerinde gerçekleştirildi. Toplantıda pandemi sürecinde online eğitimlerin daha aktif olarak verilebilmesi, eğitim niteliğini artırmak için kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesi, yerel eğitim programlarının düzenlenmesi üzerinde duruldu.

Programa Genel Müdürlüğümüz Karadeniz Bölge sorumlusu Özden Sezgin, Karadeniz Bölgesi İl Müdürlüklerimizin müdür yardımcıları, AEP formatörleri ile eğitimcileri katılım sağlanmıştır. Toplantı süresince katılımın temsilcileri görüş ve önerilerini sunmuştur.