…
29 Ağustos 2019, Perşembe Trabzon, Turkey

İl Müdürü Kurt’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı


Gazi Mustafa Kemal'in liderliğinde Türk Milletinin 1919 da Samsunda başlattığı İstiklal Mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'yle zafere taşınmıştır.

30 Ağustos Zaferi, Aziz milletimizin canından daha can; cananından daha canan bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya haykırışıdır. Bu zafer, tüm sonuçları ile tarihe yön vermiş, birçok mazlum halka ilham ve umut kaynağı olmuştur.

Tarih ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet'  düsturu etrafında bütünleşen milletimizin gücünün emperyalist düşman ve uzantılarının hain emellerini her daim bertaraf edeceğini göstermiştir. Çanakkale'yi geçilmez kılan, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, 15 Temmuzun karanlık gecesini aydınlık sabaha çıkaran Aziz Milletimiz her türlü zorluğun üstesinden gelecek güç ve kapasiteye sahiptir.

Bu vesileyle bir kez daha “Memleketimizi esir etmek isteyen düşmanları behemehal mağlûp edeceğimize dair olan emniyet ve itimadım bir dakika olsun sarsılmamıştır.” Diyerek Milletine olan inancını ifade eden Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal'i ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun."