…
17 Mart 2022, Perşembe Trabzon, Türkiye

İl Müdürümüz’ün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü Mesajı


Tarihte eşine rastlanmayan Çanakkale Destanı, milletimizin bu topraklarda sonsuza kadar yaşama kararlılığının tüm dünyaya ilanı olmuştur.

Her yıl 18 Mart'ta, onur ve gururla Çanakkale Destanı’nın yıl dönümünü kutluyor, bu büyük destanın kahramanları cennetmekân şehitlerimizi yâd ediyoruz. Elbette bugün, Çanakkale Şehitlerinin torunları olarak bizlere düşen, kahraman ecdadımızın mirası olan bu topraklara layıkıyla sahip çıkmaktır. Çanakkale ruhunu, inancını, azmini, kararlılığını bugün de kalbimizde hissetmek, gerektiğinde ortaya koyabilmektir. Aynı şekilde Çanakkale’deki ruh ve şuurla, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla omuz omuza verecek ve ecdadımızın emaneti olan aziz vatanımıza sahip çıkacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Kahramanlarımızı ve bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.