…
02 Mart 2022, Çarşamba Tokat, Türkiye

Zile Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e Ziyarette Bulundu


Zile Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’i ziyaret ederek Zile İlçemizde hizmet veren kuruluşlarımızın çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

Ziyaretlerinde Kaymakam AKYÜZ’e, Ak Parti Zile İlçe Başkanı Mustafa TAŞTAN eşlik etti.

İlçemizde hizmet veren Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzün verdiği hizmetleri en iyi seviyelere çıkarabilmek için istişarelerde bulunuldu.

Zile Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, vatandaşlarımızın Bakanlığımızın hizmetlerine ulaşabilmesi için kaymakamlık olarak elimizden gelen tüm imkânları sağlayabiliriz. Dedi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kaymakam AKYÜZ’e teşekkürlerini sunarak Sosyal Destek Hızır Projesi ile tüm vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret edip, kamu hizmetlerine ulaşımlarını kolaylaştırıyoruz. Valimiz Dr. Ozan BALCI önderliğinde başlattığımız bu proje ile ilçelerimizde siz değerli kaymakamlarımızın destekleriyle arz odaklı çalışmaların adımını attık. İnşallah Bakanlığımız, Valiliğimiz ve sizlerin de destekleri ile çalışmalarımızı daha ileriye taşıyacağız. Dedi.