…
…
…
…
…
…
16 Temmuz 2020, Perşembe Tokat, Türkiye

Yaşlılarımız Yeni Huzurevi Binasına Taşındı


Tokat Merkezde yaşlılarımız için şehir manzaralı ve 5 yıldızlı otel konforunda inşaa edilen Huzurevi binamız hizmete başladı.

Yaşlılarımız koronavirüse karşı tedbirler alınarak kiralık binada kaldıkları Huzurevinden yeni binalarına taşındı.

Yaşlılarımızın rahatı için her bir ayrıntısı incelikle düşünüldükten sonra inşaa edilen yeni Huzurevine taşınan yaşlılarımızı ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “ Söz verdiğimiz gibi sizlere layık olan yeni Huzurevi Müdürlüğümüzün inşaatını tamamladık. Binamız aslında nisan ayında tamamlandı ancak koronavirüs tehdidi nedeniyle sizleri riske atmak istemedik. Virüsün olumsuz etkilerinin azalması ve Bakanlığımızdan alınan onay ile sizleri yeni yuvanıza ancak bu tarihte kavuşturduk. İnşallah ikinci baharınızı bu lüks binada geçireceksiniz. Kiralık olarak sizleri taşıdığımız binada da serbest zamanlarınızı geçirecek bahçeniz vardı ancak burada hem şehir manzaralı hem ferah hemde geniş bir bahçeniz oldu. Ayrıca sağlıklı bir yaşam sürmeniz için sizlere basit, sizleri yormayacak spor aletleri de koyacağız.

Odalarınızı sizlerin rahatı için en yeni teknolojiler ile donattık. Banyosundan, mutfağına balkonundan, dinlenme odasına, yemekhanesinden, sinema salonuna kadar sizler için kolay erişilebilir olmasına özen gösterdik. Bizler sizin birer evladınınız buradaki çalışan arkadaşlarımızda sizlerin torunlarıdır. İnşallah bu binada sizlere ikinci baharınızı yaşatacağız. Elbette ki eksikliklerimiz, düşünemediklerimiz olmuştur. Sizlerin talebi doğrultusunda bu eksikliklerimizi tamamlayacağız” dedi.

Her bir yaşlımız ile tek tek ilgilendikten sonra ÖZDEMİR, kuruluş idarecileri ve personellerle de biraraya geldi.

Kuruluş idarecilerine yeni Huzurevi banasının yapımında, tefrişatında ve taşınmasında gösterdikleri özen ve yoğun çalışma nedeniyle minnetlerini sunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, diğer personellerimize de yaşlılarımızın bakımında gösterdikleri sağduyu, koronavirüse karşı yayınlanan tedbirlere harfiyen uymalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yaşlılarımızın rahat bir hayat geçirmeleri için modern bir Huzurevi yapmamıza müsaade gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’a, desteklerinden dolayı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Orhan KOÇ ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Zeliha SAĞLAM’a, binanın en kısa sürede en iyi şekilde inşaa eden müteahhit firma yetkilileri ve çalışanlarına teşekkürlerini dile getirdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çevre düzenlemesi işlemlerini de inceledikten sonra ziyaretini tamamladı.