…
…
…
…
…
19 Şubat 2020, Çarşamba Almus/Tokat, Türkiye

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI Almus Mavi Göl Özel Bakım Merkezine Ziyarette Bulundu


Valimiz Dr. Ozan BALCI, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ile birlikte Almus’ta hizmet veren Özel Mavi Göl Bakım Merkezini ziyaret etti.

69 hasta kapasiteli olan 19 yaş üzeri ruhsal engellilere hizmet verecek olan Özel Bakım Merkezine yapılan ziyarette; İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR özel bakım merkezlerinin çalışma esasları konusunda Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’yı bilgilendirirken kuruluşun kurucusu Fatih BAŞARA, verilen hizmetler ve kalan engellilerin sağlık durumu hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretinde Mavi Göl Özel Bakım Merkezin kalan hastalarla yakından ilgilenerek sevgi, ilgi ve samimiyetini gösteren Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, hastalarla sohbet etti.

Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmaların önemine vurgu yapan Vali BALCI, “Aç ve açıkta kimsesiz vatandaşlarımızın kalmaması için devletimizin ve milletimizin imkanları var. Burada çok güzel hizmetler yapılıyor. Yaptığınız işleri iyi niyetle yapmak çok önemli. Burada yatan hastalar sizlere emanet. Burası sadece Almus için değil Tokat için bir değer.” dedi.

Ziyaretlerini sonlandırırken Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, bakımevi çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.