…
…
26 Ağustos 2020, Çarşamba Tokat, Türkiye

Vali Dr. Ozan BALCI Yatılı Kuruluşlarımızın İdarecileri İle Pandemi Süreci Çalışmalarını Değerlendirdi


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, video konferans yöntemiyle İl Müdürlüğümüze bağlı hizmet veren kuruluşlarımızın idarecileri ile pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valilik Toplantı Salonundan video konferans ile kuruluş müdürlerimize bağlantı sağlayan Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, ilimiz merkezi ve ilçelerde yatılı hizmet veren Huzurevleri, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Çocuk Evleri Siteleri, Çocuk Destek Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve Kadın Konukevi idarecilerinden Pandemi sürecinde alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali BALCI, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, kurum personelinin fedakarca çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Pandemi sürecinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personelinin hem de hizmetlerden istifade eden çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve vatandaşların sağlığını çok önemsediklerini ifade eden Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, alınan tedbirlerin ve çalışmaların aynı hassasiyetle sürdürülmesini istedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, “Burada kalan vatandaşlarımız devletimize ve milletimize emanet. Bu kurumlarımızda kalan vatandaşlarımızı çok önemsiyorum ve gözümüz, kulağımız, elimiz her zaman üstlerinde. Bugüne kadar çok önemli çalışmalar yaptınız. Bundan sonra da aynı titizlikle ve hassasiyetle çalışmalarınıza devam etmenizi istiyorum.  Önemli kurumlarsınız. Önemli bir iş yapıyorsunuz. Emekleriniz nedeniyle personelinize ve sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI kuruluş müdürlerimiz ile video konferans yöntemi ile toplantı yaparken, toplantıda kurumumuz iş ve işlemlerinden sorumlu Vali Yardımcısı Osman SARI, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcılarımız Güngör YÜCE ve Osman ERDEM hazır bulundu.