…
…
…
…
18 Aralık 2020, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Özel Bakım Merkezlerimize Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ilimiz merkezinde engelli vatandaşlarımıza hizmet veren Sağlık, Hayat, İnci ve Şifa Bakım Merkezlerini ziyaret etti.

Koronavirüse karşı tedbirleri alarak kuruluşlarımıza ziyarette bulunan ÖZDEMİR, kuruluş idarecilerinden engellilerimizin sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

Engellilerimize verilen hizmette gerekli tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığı konularda incelemelerde bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, personellerimiz ile görüşerek engelli vatandaşlarımızın bizlere emanet olduklarını ve bu süreçte onların sağlıklı olmaları için her zamankinden daha fazla özen göstermemiz gerektiğini hatırlattı.

Kuruluşta görev yapan sağlık personeli, meslek elemanı ve bakım personellerine ayrı ayrı teşekkürlerini sunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Bu zorlu süreci hep birlikte Bakanlığımızın ve Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu tedbirlere uyarak inşallah atlatacağız. Pandemi süreci başladığı günden itibaren engellilerimizin bakımı ve ihtiyacı için maskenizi ve eldiveninizi takarak, kendinizi dezenfekte ederek gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Koronavirüs tehlikesi hala ülkemizi terk etmiş değil. Pandemi sürecini tamamlayana kadar tüm tedbirlere harfiyen uyulması konusunda dikkat göstermenizi istiyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Kuruluş idarecileri ile karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri üzerine görüşmeler yapan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ziyaretlerini sonlandırdı.