…
…
…
…
…
14 Şubat 2022, Pazartesi Tokat,, Türkiye

Sosyal Hizmet Kampüsü Yapım Çalışmaları Devam Ediyor


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, Belediye Başkanı Sayın Av. Eyüp EROĞLU ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ile birlikte Sosyal Hizmet Kampüsü yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Müdürlüğümüze bağlı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Gündüzlü Yaşam Merkezi’ni içinde bulunduran Sosyal Hizmet Kampüsünün yapım işi tüm hızıyla devam ediyor.

Projenin fikir aşamasından yapım aşamasına kadar her aşamasında takipçi olan Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, projenin ilimize kazandırılması için her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı Sayın Av. Eyüp EROĞLU ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Sosyal Hizmet Kampüsü inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, inşaat işlerinin hızla devam ettiğini belirterek; “İnşallah en kısa sürede çocuklarımız, engellilerimiz doğal güzellikler içerisindeki yeni evlerine taşınacak, ayrıca kurumun yatılı hizmetlerinden yararlanmayan engellilerimizde hem bireysel hem de aileleri ile birlikte Gündüzlü Yaşam Merkezi’nde çeşitli etkinliklere katılabilecektir. Tüm gayretlerimiz kampüsümüzün en kısa sürede faaliyete geçmesi içindir.” Dedi.