…
…
…
12 Mart 2021, Cuma Tokat, Türkiye

Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi Kapsamında İhtiyaç Sahibi 2 Aileye Eşya Yardımı Yapıldı


Sosyal Destek Hızır Tokat kapsamında, yangında evi tamamen yanan vatandaşımız ile ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza ev eşyası yardımı yapıldı.

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI başkanlığında başlatılan İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında Niksar-Gürçeşme’de meydana gelen yangında evleri tamamen yanan Sündüs UÇAŞ ve ihtiyaç sahibi Hatice ŞAHİN isimli vatandaşlarımıza beyaz eşya ve mobilya yardımı yapıldı

Vatandaşlarımızın ziyaretine giden Sosyal Destek Hızır Tokat projesinde görevli Şefkat Elçilerimiz, ailelere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in selamını ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Sosyal Destek Hızır Tokat projesi kapsamında 2 ailenin talebi değerlendirildi ve vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmesi için Sosyal Destek Hızır Tokat bütçesinden beyaz eşya ve mobilya alınarak, vatandaşlarımıza teslim edildi.