…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Mart 2020, Çarşamba Tokat/Türkiye

Sosyal Destek Hızır Tokat Kapsamında, Yangında Evleri Tamamen Yanan 2 Vatandaşımıza ve Fırtına Sonucu Çatısı Uçan 1 Vatandaşımıza İnşaat Malzemeleri Yardımı Yapıldı


Sosyal Destek Hızır Tokat kapsamında, yangında evleri tamamen yanan 2 vatandaşımıza ve fırtına sonucu çatısı uçan 1 vatandaşımıza inşaat malzemeleri yardımı yapıldı.

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI başkanlığında başlatılan İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında ilimizde meydana gelen yangında evleri tamamen yanan Bektaş COŞKUN ve Duran DURMUŞ isimli vatandaşlarımıza ve fırtına sonucu evinin çatısı uçan Selver ÖZEN isimli vatandaşımıza inşaat malzemeleri yardımı yapıldı.

Vatandaşlarımızın ziyaretine giden Sosyal Destek Hızır Tokat projesinde görevli Şefkat Elçilerimiz, ailelere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in selamını ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Sosyal Destek Hızır Tokat projesi kapsamında 3 ailenin talebi değerlendirildi ve vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmesi için Sosyal Destek Hızır Tokat bütçesinden inşaat malzemeleri alınarak, vatandaşlarımıza teslim edildi.