…
…
25 Eylül 2019, Çarşamba Niksar/Tokat, Türkiye

Sosyal Destek Hızır TOKAT Bir Engellimize Daha Umut Işığı Oluyor


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, Niksar İlçemizde ikamet eden engelli Ülkü Şenay SAÇAN’ı ziyaret etti.

Emekli Öğretmen Ayten CEVAHİROĞLU’nun sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu yardım çağrılarına kulak veren İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR anında Niksar ilçemize giderek engelli Ülkü Şenay SAÇAN’ı ziyaret etti.

Ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Ülkü’nün ailesinden rahatsızlığı hakkında bilgiler aldı.

Yapılan sohbette Ülkü Şenay’ın babası; çocuklarının her çocuk gibi oturabilmesini kendileri ile dışarı çıkabilmesini hayal ettiklerini ifade etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın talimatları ile Ülkü’nün ve ailesinin bu hayalini gerçekleştirebilmek için çalışmaları başlattı.

ÖZDEMİR, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın önderliğinde başlatılan ve İl Müdürlüğümüz ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından yürütülen Sosyal Destek Hızır TOKAT projemiz kapsamında oluşturulan bütçe ile alınacak olan dik durma ve oturma aracı en kısa sürede Ülkü’ye teslim edileceği bilgisini aileye verdi.

Başta Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’ya akabinde destek çağrılarına hemen cevap veren İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e teşekkürlerini sunan SAÇAN Ailesi, “Allah devletimizden ve devlet büyüklerimizden razı olsun. Bizlerin hayallerini gerçekleştiriyorsunuz. Herbirinize defalarca teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum.” Dedi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, bir engelli çocuğumuza daha ışık olabilmenin mutluluğu ile günlük ziyaretini sonlandırdı.