…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Haziran 2020, Pazartesi Erbaa/Tokat, Türkiye

Şehit Sözleşmeli Er İsmail ANAYURT Son Yolculuğuna Uğurlandı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, şehit Tankçı Sözleşmeli Er İsmail ANAYURT’un Erbaa'da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Suriye’nin İdlib Bölgesinde yaralanan ve kaldırıldığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er İsmail Anayurt için Erbaa ilçemizde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tören düzenlendi.

Cenazeye, Bakan Yardımcımız Adnan ERTEM, Valimiz Dr. Ozan BALCI, Tokat Milletvekilleri Yusuf BEYAZIT, Mustafa ARSLAN, Yücel BULUT ve Kadim DURMAZ, Erbaa Kaymakamı Mustafa TEMİZ, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul KARAGÖL, Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı P.Albay Ayhan OCAK, İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, protokol üyeleri ile şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit İsmail ANAYURT'un cenazesi, evinde helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı alana getirildi.  

Şehit ANAYURT, kılınan cenaze namazının sonrasında Erbaa Şehitliğinde ebediyete uğurlandı.

Şehidin toprağa verilmesinin ardından Bakan Yardımcımız Adnan ERTEM ve Valimiz Dr. Ozan BALCI, şehidin cenazesine sarılan Türk Bayrağını şehidin babası Dursun ANAYURT’a teslim etti.

Bakan Yardımcımız Adnan ERTEM, Valimiz Dr. Ozan BALCI, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve protokol üyeleri şehidimizin baba ocağında, şehidimizin ailesi ve yakınlarına taziye dileklerini iletmelerinin ardından ziyaretlerini sonlandırdı.