…
…
…
…
…
01 Haziran 2020, Pazartesi Niksar/Tokat, Türkiye

Şehit Piyade Uzman Çavuş Uğur Bora Son Yolcuğuna Uğurlandı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Uğur BORA'nın Niksar’ın Yolkonak Beldesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Hakkari Çukurca'da hain bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan P. Uzm. Çvş. Uğur BORA’nın naaşı helikopterle getirildiği Niksar Komando Taburunda törenle karşılandı. Törene Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Uğurhan KUŞ, Tokat Milletvekilleri Sayın Mustafa ARSLAN, Sayın Kadim Durmaz, Niksar Kaymakamı Sayın İlhami DOĞAN, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, il ve ilçe protokolü, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şehidin defnedileceği mezarlığın yakınındaki alanda kılınan cenaze namazı sonrası şehit Uzman Çavuş Uğur BORA'nın cenazesi Yolkonak belde mezarlığında toprağa verildi.

Vali Dr. Ozan BALCI ve Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan KUŞ, şehit P.Uzm.Çvş. Uğur BORA’nın naaşı önünde taşınan fotoğrafını ve naaşındaki Türk Bayrağını şehit babası Turan BORA’ya teslim etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit P.Uzm.Çvş. Uğur BORA’nın yakınlarıa taziye dileklerini iletmesinin ardından ziyaretini sonlandırdı.