…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Eylül 2021, Çarşamba Turhal/Tokat, Türkiye

Şehit Piyade Uzman Çavuş Muammer Yiğit Son Yolculuğuna Uğurlandı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muammer YİĞİT’in Turhal’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Suriye Üs Bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muammer YİĞİT’in naaşı Tokat Havaalanında törenle karşılandı.

Törene Valisi Sayın Dr. Ozan BALCI, Ak Parti Tokat Milletvekilleri Sayın Yusuf BEYAZIT, Sayın Mustafa ARSLAN,  Sayın Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, şehidin ailesi ve yakınları, il ve ilçe protokolü, askeri erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şehit Piyade Uzman Çavuş Muammer YİĞİT’in için Turhal’da tören düzenledi. Kesikbaş caminden kılınan öğle namazına müteakip, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Uğurhan KUŞ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan KANDEMİR, Tokat Milletvekilleri Sayın Mustafa ARSLAN, Yusuf BEYAZIT, Yücel BULUT, Samsun Milletvekili Kemal ZEYBEK, şehit yakınları, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Omuzlarda taşınan şehidin naaşı Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Uğurhan KUŞ, Piyade Uzman Çavuş Muammer YİĞİT’in naaşı önünde taşınan fotoğrafını ve naaşına sarılan Türk Bayrağını şehit ailesine teslim ederek taziye ve başsağlığı dileklerini ilettiler.