…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Ağustos 2019, Pazartesi Turhal/Tokat, Türkiye

Şehit Ali ULAŞ Son Yolculuğuna Uğurlandı


Trafik polisi şehit Ali ULAŞ, Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Sancaktepe'de çim sulama fıskiyelerinden yola akan su nedeniyle kayganlaşan yolda kullandığı motosikletin kontrolünü kaybederek şehit olan trafik polisi Ali ULAŞ için Turhal Cumhuriyet Meydan’ında tören düzenlendi.

Cenazeye, Vali Vekili Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN’ın yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Tokat Milletvekilleri Yusuf BEYAZIT, Kadim DURMAZ, 48. Piyade Alay Komutanı Rıfat DÖNEL, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, il ve ilçe protokolü, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK'in öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehit Ali ULAŞ’ın naaşı, Turhal Asri Mezarlığı'nda ebediyete uğurlandı.

Şehit Ali ULAŞ’ın naaşına sarılı Türk Bayrağı ile cenazesinde taşınan fotoğrafını şehit oğlu Musa Kürşat ULAŞ’a takdim edildi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Ali ULAŞ için düzenlenen cenaze töreninin ardından Turhal ilçemizde hizmet veren Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü akabinde ise Turhal Cumhuriyet Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde engelli vatandaşlarımızın geçmiş bayramlarını kutlayan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kendilerinin istek ve taleplerini dinledi. Engelli vatandaşlarımızın evlerine misafir olan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR kendileri ile bolca zaman geçirdi.

ÖZDEMİR, kuruluş idarecilerinden engellilerimizin sağlık durumuyla ilgili bilgi alırken, kuruluşun temizlik ve engelli vatandaşlarımıza gösterilen özen konularında kendilerine teşekkür etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Turhal Cumhuriyet Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.

Kuruluş çalışanları ile birlikte çocuklarımızın hayatlarını devam ettirdikleri ünitelerde incelemelerde bulunan ÖZDEMİR, Çocuklarımızın serbest zamanlarında kitap okumayı ihmal etmemeleri, bu konuda bakım personellerinin çocukları teşvik etmesi gerektiği konularına değindi. Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdürlüğümüz çocuk hizmetleri biriminde görev yapmakta olan meslek elemanı personellerimizle irtibatlı şekilde özellikle 3 yaşın altında kuruluşumuzda koruma ve bakım altında olan çocuklarımızın Aile odaklı modellerden yararlandırılması için çalışmalara hız verilmesini istedi.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş çalışanları ile de bir araya gelerek çocuklarımızın hayata hazırlanmaları için ellerinden gelenden daha fazlasını yapmaları gerektiğini ifade etti ve ziyaretlerini sonlandırdı.