…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Eylül 2019, Pazartesi Tokat, Türkiye

Şefkat Elçilerimiz Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI başkanlığında başlatılan ve İl Müdürlüğümüz tarafından koordinasyonu sağlanan Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında dertlilere deva olmaya devam ediyoruz.

1 Ocak 2019 tarihi ile başlayan Sosyal Destek Hızır Tokat kapsamında Şefkat Elçilerimiz tarafından yapılan 26.075 hane ziyaretlerinde 94.045 vatandaşımızla görüşme sağlanmıştır. Yapılan bu ziyaretlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uygun hizmet modeli, ilgili kamu kurumu tarafından vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır.

Tokat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışan ve Sosyal Destek Hızır Tokat Projesinde görevli Şefkat Elçilerimiz tarafından ailelerimize yapılan ziyaretlerde Kaleardı ve Çay Mahallelerinde ev onarımına ihtiyaç duyulan vatandaşlarımızın tadilatı gerçekleştirilebilmesi için İl Özel İdaresi Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi bütçesinden karşılanmak suretiyle 19.470,00 TL ve 14.750,00 TL’lik yardım sağlanmıştır.

Ev ziyaretlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, Valimiz Dr. Ozan BALCI, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve ilgili ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlerimizin selamını aileye ileten Şefkat Elçilerimize vatandaşımız; “Allah Devletimizden ve Devlet Büyüklerimizden razı olsun. Yalnız olmadığımızı hissettirdiler. İhtiyacımız olduğu anda sorunumuzun çözümü için çaba sarfettiler. Sizlere de teşekkür ediyorum evimize kadar gelip bizlerin halini hatırını sorarak unutulmadığımızı hissettirdiğiniz için” diyerek memnuniyetini dile getirdi.