…
…
…
…
26 Eylül 2019, Perşembe Reşadiye/Tokat, Türkiye

Reşadiye’de İhtiyaç Sahibi Vatandaşımıza Şefkat Elçilerimiz Yetişti


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI başkanlığında başlatılan İl Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfları tarafından yürütülen Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında Reşadiye ilçemizde sağlıksız ortamda yaşayan vatandaşımıza ev yapması için malzeme desteği sağlandı.

Reşadiye ilçemize bağlı Tozanlı Fındıcak köyünde ahşap bir evin bir odasında ailesi ile birlikte yaşayan engelli vatandaşımızın ziyaretine giden Sosyal Destek Hızır Tokat projesinde görevli ve Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde çalışan Şefkat Elçilerimiz, yapmış oldukları ziyaretlerde ailesi ile birlikte hayatını devam ettiren vatandaşlarımızın insan sağlığına elverişsiz ortamda yaşadıklarını tespit etmiştir.

Engelli Ali ÇAKI, Şefkat Elçilerimize kendilerine ait olan arsada ev yapmak istediğini ifade etmiş ve Şefkat Elçilerimizde ailenin kamu hizmetlerine erişimini sağlamıştır.

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI önderliğinde “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturu ile hazırlanan Sosyal Destek Hızır Tokat projesi kapsamında ailenin talebi değerlenmiş ve vatandaşlarımızın ev yapabilmesi için Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi bütçesinden kum, kereste, demir, çimento ve diğer inşaat malzemeleri sağlanmıştır.

İnşaat malzemesi desteğinin sağlanmasının ardından tekrardan aileye ziyarette bulunan Şefkat Elçilerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamını aileye ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Minnetlerini aktaran vatandaşımız Şefkat Elçilerimize; “Allah Devletimizden ve Devlet Büyüklerimizden razı olsun. Yalnız olmadığımızı hissettirdiler. İhtiyacımız olduğu anda sorunumuzun çözümü için çaba sarfettiler.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.