…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Mayıs 2020, Pazartesi Tokat - Türkiye

Ramazan Bayramı Öncesinde Şehit Ailelerimiz Ziyaret Edildi


Ramazan Bayramı öncesinde ilimiz merkezi ve ilçelerimizde ikamet eden 197 şehit ailemiz ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

İlimiz merkezinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR başta olmak üzere Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları 57 şehidimizin ailelerini ziyaret etti.

Turhal, Niksar, Erbaa, Reşadiye ve Zile ilçelerimizde de Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlerimiz ve personellerimiz ilçelerinde ikamet eden 140 şehidimizin ailelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileterek, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeni ile yalnız geçirilecek olan bayramlarında şehit yakınlarımızın moral kaynağı oldular.

Yapılan ziyaretlerde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduğumuz ifade edilerek, şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin artık kendi ailelerimiz olduğu ve kendilerini asla yalnız bırakmayacağımız” belirtildi.