…
…
…
…
21 Mayıs 2021, Cuma Tokat,Türkiye

Ramazan Ayı Boyunca 160 Bin TL Değerinde Yardım Yapıldı


Ramazan ayı boyunca başta İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR olmak üzere İl Müdür Yardımcılarımız ve personellerimiz kurumumuz hizmetlerinden faydalanan ailelerimize ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanımız Sayın Derya YANIK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileterek ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Ramazan ziyaretlerinde eksiklikleri veya ihtiyacı olan vatandaşlarımıza Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın önderliğinde başlatılan ve İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında sıkıntılarının giderilmesi adına ilgili kamu kurum ve kuruluşların idarecileri ile görüşme yapılarak çalışmalar başlatıldı.

Kısıtlamaların olduğu, insanlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğu ramazan günlerinde Bakanlığımız hizmetlerinden yararlandırdığımız vatandaşlarımıza Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi ile Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI önderliğinde, esnaflarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile hazırlanan yaklaşık 300 adet koli, ayrıca 70 bakkaldan alınan 70.000 TL’lik 350 koli ve 40 bin TL değerindeki hediye çekleri vatandaşlarımıza iletildi.

Ailelerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Bakanlığımızın hizmet modelleri kapsamında arz odaklı çalışmalar yaparak mağdur olan engellilerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımızı hizmetlerimizden yararlandırıyoruz. Her daim kapımız sizlere açık.“ diyerek sözlerini sonlandırdı.