…
…
…
…
14 Şubat 2022, Pazartesi Tokat, Türkiye

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’i Ziyaret Etti


Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet SERT, Genel Başkan Yardımcıları Süleyman DOĞAN, Adem YAVUZ, Mustafa ÖZÜPEK, Tokat Şube Başkanı Faruk ÇEVİK, Şube Başkanı Yardımcıları Ali AKDEMİR ve Hikmet GÜNER ile birlikte İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’i ziyaret etti.

Genel Başkan Devlet SERT ve birlikteki heyet Tokat ziyaretlerinde öncelikle Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolu alanında hizmet veren, yatılı kuruluşlarımızda görev yapan çalışanlarımız ile istişarelerde bulundu.

Sonrasında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e nezaket ziyaretinde bulunan Genel Başkan Devlet SERT, kendisine görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, karşılıklı iletişiminin çalışanlar üzerindeki etkisinin önemine dikkat çekerken, çalışanların taleplerinin çözümü konusunda geliştirilecek bütün çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Genel Başkan Devlet SERT, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm üyeleri adına İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e teşekkürlerini sundu.

Sözlerinin devamında SERT, sendika üyelerinin ve genel olarak sosyal hizmet çalışanlarının kurumlarda yaşadığı sıkıntılar hakkında görüşlerini bildirdi.

Sohbet, işçi personellerin hizmeti devam ettirirken karşılaştıkları zorlukların çözümü için yapılan görüş alış verişi ile devam etti.