…
…
…
…
…
06 Nisan 2021, Salı Niksar/Tokat, Türkiye

Olağan Kuruluş Müdürleri Toplantısı Niksar Çocuk Evleri Sitesinde Gerçekleştirildi


İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda verilen hizmetlerin, yapılan projelerin ve karşılaşılan sorunların görüşüldüğü Kuruluş Müdürleri Toplantısı; İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR başkanlığında, il müdür yardımcılarımız ve kuruluş müdürlerimizin katılımı ile Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi.

Toplantının başlaması ile söz alan Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürümüz Zeynep BAKİ, İl Müdürümüzü, İl Müdür Yardımcılarımızı ve kuruluş müdürlerimizi Niksar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıda alınacak her kararın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Koronavirüse karşı gerekli tedbirler alınarak yapılan toplantıda İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle katılım sağlayan müdürlerimize teşekkürlerini sundu.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Pandemi sürecinin başlamasının bu zamana kadar göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar dolayısıyla sizlere ve personellerinize minnetlerimi sunuyorum.

Uzun zamandır pandemi nedeniyle biraraya gelemedik. Her ne kadar video konferans yöntemi ile görüşmeler yapsakta yüz yüze yapılan toplantılar kadar verimli olmadı. Biliyoruz çok zorluklar yaşadınız ve çok yoruldunuz. Ancak yaşlılarımız için, engellilerimiz için, çocuklar için ve bizler için risk geçmiş değil. Vaka sayıları azalana kadar, virüs tehdidi geçene kadar tüm tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. 14 günlük vardiya sistemi son buldu. Bu konuda yapmış olduğunuz özverili çalışmalar için sizlere ve tüm personellerimize teşekkür ederiz. Tüm bunların yanı sıra kuruluşunuzun iş ve işlemleri ile ilgili hiçbir problem çıkmadan da işlerinizi yürüttünüz. Bundan sonraki işlerimizi de uyum içinde, istişare ederek devam ettireceğiz. ”diyerek sözlerine son verdi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam ederken İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşların hizmet modelleri daha kaliteli ve nitelikli hale getirmek amacıyla neler yapılabileceği görüşüldü.