…
…
…
…
17 Haziran 2021, Perşembe Tokat,Türkiye

Olağan Çocuk Hizmetleri Kuruluş Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi


Çocuk Hizmetleri Kuruluş Müdürleri toplantısı, İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in başkanlığında toplanan kuruluş müdürlerimiz, hizmetin yürümesinde karşılaşılan sorunlar hakkında ve çözüm yolları bulmak üzere istişarelerde bulundu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Pandemi sürecinin başlamasından günümüze kadar gösterdikleri gayretlerinden ve çocuklarımızın vatanına, milletine faydalı olmak üzere yetiştirilmesinde özveri ile çalışan kuruluş müdürlerine teşekkürlerini sundu.

Toplantıda, İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk İlk Kabul Merkezinin açılmasının çocuk kuruluşlarımıza neler katacağı görüşülürken, çocuklarımızın sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunması için açılan kurs sayılarının artırılması ve hem çocuklarımıza hemde personellerimize verilen mahremiyet eğitimlerinin sayısının artırılması konularında görüşmeler yapıldı.

Toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından son buldu.

Toplantıya, Çocuk Hizmetleri İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR, Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Hüseyin REEL, Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Zeynep BAKİ, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Uğur YURDAKUL ve Çocuk Destek Merkezi Müdürü Kenan ALAYBAY katıldı.