…
…
…
13 Kasım 2019, Çarşamba Niksar/Tokat, Türkiye

Niksar İlçemizde İkamet Eden Engelli Adem ERSİN Ziyaret Edildi


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Niksar programlarının ardından ilçemizde ikamet eden engelli Adem ERSİN’i evinde ziyaret etti.

Sanayide seramik işçisi olarak çalıştığı sırada geçirdiği ALS hastalığı sonucu kollarını kullanamaz hale gelen 40 yaşındaki Adem ERSİN’i evinde ziyaret eden Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Adem ERSİN ile bir süre sohbet etti.

Kardeşi ile birlikte yaşayan 4 çocuk babası Adem ERSİN’in taleplerini dinleyen ve taleplerinin Sosyal Destek Hızır Tokat kapsamında karşılanacağını ifade eden Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, devletin görevinin vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.

Adem Ersin’in çocukları ile bir süre sohbet ederek, okul durumları ile ilgili bilgi alan Vali Dr. Ozan BALCI, devletin her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.

Vali Dr. Ozan BALCI, “Devlet olarak vatandaşlarımızın yanındayız. Devletin gerçek sahibi milletimizin işini kolaylaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin dertlerinizi dert ediniyoruz, yüreğimizde hissediyoruz. Ekip olarak, kurumlarımızın bütün birimleri olarak vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için aşkla, şevkle, yılmadan, yılgınlık göstermeden çalışıyoruz ve bundan da büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.