…
…
…
…
…
…
16 Ekim 2020, Cuma Reşadiye/Tokat, Türkiye

Kuruluş Müdürleri Toplantısı Reşadiye İlçemizde Gerçekleştirildi


İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda verilen hizmetlerin, yapılan projelerin ve karşılaşılan sorunların görüşüldüğü Kuruluş Müdürleri Toplantısı; İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR başkanlığında, il müdür yardımcılarımız ve kuruluş müdürlerimizin katılımı ile Reşadiye ilçemizde gerçekleştirildi.

Toplantının başlaması ile söz alan Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Ünsal GENÇLER, İl Müdürümüzü, İl Müdür Yardımcılarımızı ve kuruluş müdürlerimizi Reşadiye’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıda alınacak her kararın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Koronavirüse karşı gerekli tedbirlerin alınarak yapıldığı toplantıda İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle katılım sağlayan müdürlerimize teşekkürlerini sundu.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Pandemi sürecinin başlamasının bu zamana kadar göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar dolayısıyla sizlere ve personellerinize minnetlerimi sunuyorum. Kuruluşlarımızda bu zamana kadar hiçbir pozitif vakanın görülmemesi sizlerin işlerinize ne kadar özen gösterdiğinizin bir sonucudur. Ayrıca koronavirüse karşı verilen mücadelenin yanında hiçbir problem çıkmadan da işlerinizi yürüttünüz. Bundan sonraki işlerimizi de uyum içinde, istişare ederek devam ettireceğiz.” Diyerek sözlerini son verdi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam ederken İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşların hizmet modelleri daha kaliteli ve nitelikli hale getirmek amacıyla neler yapılabileceği görüşüldü.