…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Ağustos 2020, Salı Tokat, Türkiye

Kurban Bayramı Öncesinde Şehit Ailelerimiz Ziyaret Edildi


Kurban Bayramı öncesinde ilimiz merkezi ve ilçelerimizde ikamet eden 275 şehit ailemiz ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle Tokat Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimiz için dua etti. Akabinde ise ilimiz merkezinde ikamet eden şehit ailelerinin misafiri oldu ve kurban bayramlarını kutladı.

İlimiz merkezinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR başta olmak üzere Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları 95 şehidimizin ailelerini ziyaret etti.

Turhal, Niksar, Erbaa, Reşadiye ve Zile ilçelerimizde de Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlerimiz ve personellerimiz ilçelerinde ikamet eden 180 şehidimizin ailelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK, Şehit Yakınları Gaziler Genel Müdürümüz Sayın Selim ÇELENK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileterek, Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirlere uyularak sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennilerinde bulunuldu.

Yapılan ziyaretlerde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduğumuz ifade edilerek, şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin artık kendi ailelerimiz olduğu ve kendilerini asla yalnız bırakmayacağımız” belirtildi.