…
…
…
…
…
26 Haziran 2020, Cuma Niksar/Tokat, Türkiye

Kore Gazisi Himmet DOĞAN Son Yolculuğuna Uğurlandı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar İlçemizde Özel Niksar Nedim KARATAŞ Bakım Merkezini ziyaret etti akabinde ise Kore Gazisi Himmet DOĞAN için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemlerini alarak ve sosyal mesafesini koruyarak kuruluşta kalan engelli vatandaşlarımız ile biraraya geldi.

Engelli vatandaşlarımızın hatırlarını soran ÖZDEMİR, bir istekleri olup olmadığını sordu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş yetkilileri ile yaptığı görüşmede kuruluşun iş ve işlemleri hakkında bilgi alırken Bakanlığımız tarafından gönderilen COvid-19 tedbirlerine harfiyen uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Engelli vatandaşlarımızın sağlık durumları hakkında da bilgi alan ÖZDEMİR ziyaretini sonlandırdı.  

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz İlhami ÖZTÜRK ile birlikte Kore Gazisi Himmet DOĞAN (89) için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Niksar’a bağlı Korulu köyünde yaşayan ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle yaşamını yitiren Kore Gazisi Himmet DOĞAN, düzenlenen programın ardından köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenazede, Covid-19 tedbirleri kapsamında Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri tarafından maske dağıtılarak dezenfeksiyon önlemleri alındı

Cenaze töreninin ardından Gazimizin yakınlarına başsağlığı dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Sayın Selim ÇELENK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ve taziye dileklerini iletti.