…
21 Mayıs 2021, Cuma Tokat,Türkiye

KAHVERENGİ DALLARDAN PEMBE ÇİÇEKLER AÇTIĞI SÜRECE UMUTSUZLUĞA GEREK YOK


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, azmi ve idealleriyle engelleri ortadan kaldıran Dr. Sare AYDIN’a ziyarette bulundu.
İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Sağlık Müdürü Ahmet SÜMBÜL ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan TANRIVERDİ ile birlikte Engelliler Haftası ve Aile Haftası münasebetiyle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesinde görev yapan bedensel engelli Dr. Sare AYDIN’ı ziyaret etti.
Yeşilyurt'lu bir ailenin 5 çocuğundan ortancası ve doğuştan bedensel engelli olan Dr. Sare AYDIN, küçüklüğünden beridir sıklıkla tedavisi için hastaneye gittiğini, bu sürede beyaz önlüğe ve doktorluk mesleğine hayran olduğunu ve bütün imkânsızlıklara rağmen hayallerini yerine getirdiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.
Eğitim-öğretim hayatının her kademesinde çok başarılı olduğu öğrenilen Sare, ilkokul, ortaokul, lise hatta tıp fakültesini dahi birincilikle bitirdi. Dr. AYDIN, girdiği TUS sınavında da derece yapmıştır.
İl Sağlık Müdürü Ahmet SÜMBÜL, Sare AYDIN’ı öğrencilik yıllarından beridir tanıdığını, başarılı bir doktor olacağını o zamandan beridir emin olduğunu ifade ederek mesleğinin ilk yıllarında sürekli irtibatta olduğunu ve her konuda Dr. AYDIN’ın destekçisi olacağını söyledi.
İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “hepimiz bugün bir kez daha şahit olduk ki eğer hayal kuruyorsan ve hayallerine giden yoldaki bütün zorlukları göze alıyorsan hiçbir engel seni durduramaz. Kızımızın hastalarına ve ailesine gösterdiği saygı, sevgi ve mesleğine olan düşkünlüğü, hayata dair mutluluğunu öğrendiğimizde hemen ziyaret edip tebrik etmek istedik. Dr. Sare AYDIN’ın başarısı ve azmi tüm engelli vatandaşlarımıza örnek olmalı. “ dedi. ÖZDEMİR sözlerinin devamında, iş hayatında böyle başarıları daha fazla görmeyi arzuladığını ifade etti.
Yapmış olduğu ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Sağlık Müdürü Ahmet SÜMBÜL ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan TANRIVERDİ, Dr. AYDIN’ın Engelliler Haftasını ve Aile Haftasını tebrik ederek çiçeklerini takdim etti ve ziyaretini sonlandırdı.