…
…
…
25 Şubat 2020, Salı Erbaa/Tokat, Türkiye

Jandarma Uzman Onbaşı Kenan YALÇIN Son Yolculuğuna Uğurlandı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Uzman Çavuş Kenan YALÇIN için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

İzmir’de terörle mücadele kursu alırken geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden Jandarma Uzman Onbaşı Kenan YALÇIN, memleketi Erbaa’da son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir’de Yenifoça Komando Eğitim Tabur Komutanlığı emrinde görevli 30’uncu dönem Uzman Erbaş Teröristle Mücadele Harekâtı Kursiyeri olan Jandarma Uzman Onbaşı Kenan YALÇIN geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Vefat eden askerin naaşı Türk Hava Yollarına ait uçakla İzmir’den İstanbul’a, oradan da aktarmalı olarak Samsun hava Limanına getirildi. YALÇIN, Samsun Hava Limanından da kara yolu ile Tokat’ın Erbaa ilçesine geldi. Uzman Onbaşı Kenan YALÇIN, Erbaa Büyük Camide kılınan öğle namazını müteakip düzenlenen törenle Erbaa ilçe mezarlığına defnedildi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, YALÇIN ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletmesinin ardından Erbaa ziyaretini sonlandırdı.