…
…
…
27 Ocak 2020, Pazartesi Tokat, Türkiye

“İyilik Irmağı” Tokat’tan Elazığ’a Akıyor


Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile yapılan yardım çağrısına İl Müdürlüğümüz de kayıtsız kalmadı.

İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ve hayata geçirilen İyilik Irmağı Projesi kapsamında Elazığ’da deprem mağduru olan vatandaşlarımıza battaniye ve kışlık kıyafetler gönderildi.

İlimizde hiçbir sosyal yardım almayan, günlük yaşamlarını sürdürebilen ancak kıyafet ihtiyaçlarını karşılayamayan aileler için kullanılmamış kıyafetler sağlayan sosyal marketimizde yer alan battaniye ve kışlık kıyafetler Elazığ’a gönderildi.

İyilik Irmağı Sosyal Marketimize hayırsever vatandaşlarımız tarafından gönderilen battaniye, kıyafet vb. malzemeler yardım tırına yüklenerek Elazığ’a gönderildi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yapmış olduğu açıklamada, “Hayırsever esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından ihtiyacı olan vatandaşlarımıza verilmek üzere İl Müdürlüğümüze teslim edilen hiç kullanılmamış kışlık kıyafet ve battaniyeleri hepimizden daha fazla ihtiyacı olan Elazığ’da depremden zarar gören vatandaşlarımıza gönderiyoruz. İnşallah Elazığ’da yaşanan bu doğal afetin yaralarını en kısa sürede birlikte saracağız. Bizlerde karınca misali, elimizden geldiğince yardımlarımızı yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

ÖZDEMİR, “Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (cc) rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.