…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Ağustos 2019, Perşembe 600 Evler/Tokat, Türkiye

İlimiz Protokolü Kurban Bayramında Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadı


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI önderliğinde ilimiz protokolü huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinlerimiz ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklarımız ile bayramlaştı.

Huzurevinde gerçekleşen bayramlaşma programına Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in yanı sıra Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı Albay Rıfat DÖNEL, Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Hidayet ARIKAN katıldı.

Huzurevi sakinlerine hal hatır sorup, bir süre sohbet ettiği yaşlılarımızın gönüllerini ve dualarını alan Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız ile de yakından ilgilendi.

Kurban Bayramı nedeniyle beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali BALCI, yaşlılarımızın istek, talep ve ihtiyaçlarını sorarak çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdi.

 “Sizleri Mutlu Görmek Bizleri Mutlu Eder”

Bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma günleri olduğunu belirten Vali Dr. Ozan BALCI, “Bayramlar büyüklerle küçüklerin de bir araya geldiği günler. Sizler de bizlerin büyüklerimizsiniz. Çocuklarımız ile bir aradayız. Devletimizin gerçek sahibi millettir. Dileğimiz, sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara hep birlikte ulaşabilmek. Sizleri mutlu görmek, bizleri daha mutlu eder.” dedi.

Huzurevi personeliyle bayramlaşan Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, huzurevindeki emekleri ve gayretleri nedeniyle personellere teşekkür etti.