…
15 Temmuz 2019, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR'den 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı


15 Temmuz; Ülkemizin birlik, bütünlük ve beraberliğini ortadan kaldırmayı amaçlayan alçak Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sonrası milletimizin önüne çıkabilecek her türlü engel ve zorluk karşısında dimdik durarak, canıyla kanıyla kazandığı şanlı kahramanlık zaferiyle adını Türkiye tarihine altın harflerle kazıdığı gündür.
Genç yaşlı demeden korkmadan yılmadan tıpkı Uhud’da Bedir’de,  tıpkı Malazgirt’te Çanakkale’de nerede ve ne zaman bir olmak gerekirse başardı kahraman milletimiz...
En son yine bu toprakları bize çok gören, bu topraklar üzerinde emelleri olanın içerideki yandaşlarıyla birlikte yapmaya çalıştıkları bir ihanetle 15 Temmuz’da karşılaştık. Ama Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti, basireti, dik duruşu ve vatandaşlarımızın korkusuz tavrı ve kahramanlığıyla o ihanet, o kalkışması büyük bir başarıyla püskürtüldü.
Türkiye’nin her yerin de olduğu gibi Tokat’mızda da vatandaşımız bu kalkışmaya en güzel cevabı meydanlarda bir araya gelerek, kendine düşeni en güzel şekilde yaparak yerine getirdi. 
Bu vesile ile 3. Yılını kutladığımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklar diliyorum.
                                                         Mahmut ÖZDEMİR
                                                                İl Müdürü