…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Mart 2021, Çarşamba Tokat,Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Zile ve Turhal İlçelerimizde Ziyaretler Gerçekleştirdi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile ve Turhal İlçelerimizde hizmet veren yatılı kuruluşlarımızı ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyaretlerde hizmet verdiğimiz vatandaşlarımız ile görüşen ÖZDEMİR, personellerimiz ile görüşmeyi de ihmal etmedi.

Uzun süredir Covid 19 tedbirleri kapsamında 14 günlük vardiya sisteminde çalışan personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Personellerimize 15.03.2021 tarihinde Bakanlığımızın talimatları ile vardiya sisteminin sonlandırıldığını ancak covid 19 salgınının henüz bitmediğini hatırlattı. Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, 1 yılı aşkın süredir vardiya sistemi ile çalışıyorsunuz. Gerçekten çok zorlandınız biliyoruz. Ailenizden, sevdiklerinizden, çocuklarınızdan ayrı kaldınız. Rabbim sizlerden razı olsun. Sözlerimin başına dönecek olursak Covid 19 salgını henüz bitmedi. Aynı görev aşkı ve aynı hassasiyetle, tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza devam edelim. Hem kişisel bakımımıza hem hizmet alanlarımızın temizliğine son derece dikkat edelim. Her ne kadar aşılarınızı yaptırmış olsanız da maskelerinizi takıp, mesafenize dikkat edin. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.  “ dedi.

ÖZDEMİR, öncelikle Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yaşlılarımızla sohbet etti.

Sosyal mesafelerini koruyarak yaşlılarımızı odalarında ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, yaşlılarımızın sağlık durumları, kuruluş iş ve işlemleri ile ilgili Kuruluş Müdür Yardımcısı Hacer Vural BAŞAR’dan ve sağlık personellerinden bilgi aldı. Hizmetin geliştirilmesi için yapılan istişarelerin ardından ziyaret sonlandırıldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı Turhal Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi oldu.

Kuruluş Müdürü Adem KESKİN ile birlikte engelli yaşam evlerinde hizmet alan vatandaşlarımızı ziyaret eden ÖZDEMİR, engelli vatandaşlarımız ile birlikte yapboz yaptı. Her biri ile tek tek görüşen ÖZDEMİR, istek ve taleplerini dinledi.

Turhal ilçemizde son olarak Çocuk Destek Merkezini ziyaret eden ÖZDEMİR, çocuklarımız ve personellerimiz ile görüştükten sonra Turhal ziyaretini noktaladı.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat’a dönüş yolu üzerinde Güryıldız Kasabasında ikamet eden şehit ailesini ziyaret etti.

31.05.2018 tarihinde Hakkari/Şemdinli bölgesinde terör örgütleri ile girilen silahlı çatışmada şehadete ulaşan Şehit Seyfettin AKTAŞ’ın ailesine ziyarette bulunan ÖZDEMİR, şehidimiz için dualar etti.

Ziyaret çay sohbeti ile devam etti.