…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Ocak 2020, Perşembe Tokat,Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile ve Turhal İlçelerimizde Kuruluşlarımızı Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Engelli Yaşlı Hizmetleri iş ve işlemlerinden sorumlu Şube Müdürümüz Osman ERDEM ile birlikte Zile Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Turhal Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüklerini ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Osman ERDEM, Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek yaşlılarımızla bir araya geldi.

Kuruluşumuzun serbest zaman odalarında zaman geçiren yaşlılarımızın çay sohbetine ortak olan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kendilerinin başlarının tacı olduklarını, sağlıklı ve huzurlu ikinci baharlarını geçirmeleri için kurum olarak var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.

Kuruluş Müdürü Ali PİLAVCIOĞLU ile birlikte rehabilitasyon bölümünde bakımı sağlanan yaşlılarımızı da ziyaret eden ÖZDEMİR, yaşlılarımızın sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

ÖZDEMİR, yaşlılarımızın bakımında gösterilen özen ve kuruluşun tertip-düzeninden dolayı kuruluşumuzda görev yapan personele teşekkürlerini sunmasının ardından ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Osman ERDEM’in bir sonraki durağı Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Adem KESKİN ile birlikte kuruluşumuzda kalan engelli vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarını geçirdikleri evlerde incelemelerde bulunan ÖZDEMİR, engelli vatandaşlarımızın zaman geçirmeleri için etkinlikler yapılması veya kabiliyetlerini artırmak için çeşitli kurslar açılması hususunda kuruluş idarecileri ile istişare etti.

Kuruluşta kalan engelli vatandaşlarımız için yapılacak her türlü çalışmanın destekçisi olacağını ifade eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, zorlu görevlerinde kuruluş çalışanlarına kolaylıklar diledi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in son durağı ise Turhal Şehit Tüm General Aydoğan AYDIN parkında bulunan binanın Gündüzlü Rehabilitasyon Merkezi oldu.

Şube Müdürümüz Osman ERDEM ve Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adem KESKİN ile birlikte engelli vatandaşlarımızın boş zamanlarını değerlendirmesi, sosyal faaliyetlere katılması, sosyal ilişkilerini zenginleştirmesi ve planlanacak kurslar ile becerilerini artırması amaçlanan Gündüzlü Bakım Merkezine ziyarette bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, engelli vatandaşlarımızın çaylarını içerek kendileri ile sohbet etti.

Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, günlük ziyaretlerini sonlandırdı.