…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Nisan 2021, Perşembe Zile/Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Zile İlçemizde Ziyaretlerde Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile İlçemizde Huzurevi Müdürlüğümüzü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzü, bir Kıbrıs Gazimizin Ailesini son olarakta kurumumuz hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımızı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ilk olarak Huzurevi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yaşlılarımızın hatırlarını sordu.

Yaşlılarımızın Ramazan Aylarını kutlayan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, bu mübarek ayın kendilerine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi. ÖZDEMİR, yaşlılarımızın isteklerini dinledikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı vefat eden Kıbrıs Gazisi Hüseyin ÖZENALP’ın ailesi oldu.

Zile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Mehmet ÇAKMAK ile birlikte vefat eden gazimizin ailesine ziyarette bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, aileye başsağlığı dileklerini iletti. Kıbrıs Gazimiz Hüseyin ÖZENALP’ın ruhları için edilen duaların ardından ÖZDEMİR, Zile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüze geçti.

Sosyal Hizmet Merkezi Personellerimiz ile biraraya gelen İl Müdürümüz, öncelikle personellerimize hayırlı ramazanlar diledi. Kendilerinin Bakanlığımızın gülen yüzleri olduğunu söyleyen ÖZDEMİR, pandemi süreci yaşadığımız bu mübarek günlerde dezavantajlı vatandaşlarımıza sizler hizmetlerimizi ulaştıracaksınız. Asdep Personellerimiz ile Zile ilçemizde selam verilmedik, dertleri dinlenmedik aile kalmayacak. Bu ziyaretlerimizde ailelerin yaşadığı zorlukların çözümü için Valiliğimiz önderliğinde başlatılan Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi aracılığı ile ilgili kurumlarımıza yönlendireceğiz. Tüm bunları yaparken temizlik, maske ve mesafe kurallarını unutmayacağız.

Yapılan ziyaretlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileterek ailelerin başka bir talepleri olup olmadığını sorup ziyaretimizi tamamlayacağız.  

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile İlçemize yaptığı ziyaretlerde kurumumuzdan hizmet alan vatandaşlarımızı da unutmadı.

ÖZDEMİR, Zile ilçemizde Evde Bakım ve Sosyal Ekonomik Destek Hizmetlerimizden yararlanan 5 aileyi ziyaret etti.

Ailelerin Ramazan Aylarını kutlayan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, ailelerin kurumumuzdan aldıkları yardımın haricinde bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak ziyaretlerini sonlandırdı.