…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Ağustos 2019, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Zile İlçemizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile Kaymakamlığı, Zile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile ilçemizde öncelikle yeni göreve başlayan Kaymakam Mehmet Ali AKYÜZ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Ali AKYÜZ’ü ziyaretinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e Zile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Dursun BEK ve Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali PİLAVCIOĞLU eşlik etti.

Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e Kaymakam AKYÜZ nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve ziyaret sonlandırıldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise Zile ilçemize yeni yapılan hükümet konağına taşınan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü oldu.

Kuruluşumuzun yeni adresinde incelemelerde bulunan ÖZDEMİR, yapılan çalışmalar hakkında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Dursun BEK’ten bilgi aldı.

Kuruluşumuzda çalışan personelimize kolaylık dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etmeyi unutmadı.

Her bir yaşlımızla tek tek ilgilenen ÖZDEMİR, yaşlılarımızın isteklerini dinledi.

Kuruluşumuzdaki yaşantılarından çok memnun olduklarını dile getiren yaşlılarımız, ziyaretleri için İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e teşekkür etti.

Kuruluş idarecilerimiz ve personellerimize de yaptıkları işte kolaylıklar dileyen ÖZDEMİR, yaşlılarımızın bakımı ve temizliğine gösterdikleri özen için kendilerine teşekkür etti ve Zile ziyaretini sonlandırdı.