…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Temmuz 2019, Salı

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile ilçemizde hizmet veren Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde yaşlılarımız ile biraraya geldi.

Yaşlılarımızı odalarında ziyaret ederek sohbet eden ÖZDEMİR, herbirine ayrı ayrı hatırlarını sordu. Yaşlılarımızın isteklerini ve taleplerini soran İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Ali PİLAVCIOĞLU’ndan yaşlılarımızın günlük yaşantıları ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kuruluşumuzda görevli sağlık personelleri, bakım personelleri ve temizlik personeli ile de biraraya gelen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Engelli ve yaşlı hizmetleri alanında çalışan her personelin yaptığı işin çok kutsal olduğunu, bu kuruluşlarımızda işini layiki ile yapan herkesin yaşlılarımız ve engellilerimizin duaları ile ahiretlerinin kurtulabileceğini hatırlattı.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Kuruluşumuz sadece bir huzurevi değil aynı zamanda bakım ve rehabilitasyon merkezi. Biliyorum işiniz kolay değil ancak bu yaşlılarımız bizim annelerimiz babalarımız onların huzurlu ve en iyi şekilde bakımını gerçekleştirmemiz gerek. İşimizi severek ve özen göstererek yapmalıyız. Hepinize teşekkür ediyor minnetlerimi sunuyorum. “ diyerek sözlerini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Ali PİLAVCIOĞLU nezdinde tüm personele kolaylıklar ve başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.