…
…
…
…
…
12 Mart 2020, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Türkiye Şampiyonasında Dereceye Giren Gülizar ÇAKIR’ı Tebrik Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Serbest Stil Güreş müsabakalarında klasmanında Türkiye 3.sü olan Gülizar ÇAKIR’ı makamında ağırladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı - Spor Hizmetleri Müdürlüğü faaliyet programı kapsamında 07-08 Mart 2020 tarihleri arasında Yıldız Kadınlar Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası Hüseyin Akbaş Spor Salonumuzda 2 gün süren ve bir birinden çekişmeli, kıran kırana geçen final müsabakaları ile tamamlandı.

İl Müdürlüğümüze bağlı Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde koruma ve bakım altında kalmakta olan ASP Gençlik Spor Kulübü sporcumuz Gülizar ÇAKIR isimli çocuğumuz 54 kiloda Türkiye 3.sü oldu.

Gülizar ÇAKIR’a başarılarının devamını dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “İnşallah elde etmiş olduğunuz bu başarı son olmayacak, daha fazla çalışarak daha iyi başarılar elde edeceksin. Bizler sana güveniyoruz ve inanıyoruz. Bizlere bu gururu yaşattığın için sana, eğitmenlerine ve kuruluş idarecilerine teşekkür ediyorum. “ diyerek sözlerine son verdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, kızımızın hediyesini takdim etmesinin ardından ziyaret son buldu.