…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Haziran 2020, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Turhal ve Zile İlçelerimizde Ziyaretlerde Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Turhal ve Zile ilçelerimizde hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret ederek kuruluşlarımızın iş ve işlemleri hakkında bilgiler aldı.

ÖZDEMİR, öncelikle Turhal ilçemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmet veren Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sosyal mesafe kuralına ve tedbirlere uyularak yapılan ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle kuruluşumuzdan hizmet alan engelli vatandaşlarımızın hatırlarını sordu. Herbir vatandaşımız ile tek tek sohbet eden ÖZDEMİR, personelimize de koronavirüs tedbirleri kapsamında yapmış oldukları özverileri çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

İl Müdürümüz, Kuruluş Müdürü Adem KESKİN’den kuruluşun iş ve işlemleri ayrıca kuruluşun ısınma sisteminin doğalgaza dönüşümü hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaretini sonlandırdı.

Turhal ziyaretinde ÖZDEMİR, Turhal ilçemizde yapımı ve tefrişatı tamamlanan Turhal Çocuk Destek Merkezi Binasını gezerek eksiklikler hakkında kuruluş yetkililerinden bilgi aldı.

Turhal ilçemizde yapılan ziyaretlerin ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Zile İlçemize giderek Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü akabinde ise Zile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Koronavirüs salgını nedeni ile sosyal mesafe korunarak yaşlılarımız ile sohbet eden ÖZDEMİR, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileterek kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

Kuruluşta görev yapan sağlık personeli, meslek elemanı, memur, bakım ve temizlik personellerine ayrı ayrı teşekkürlerini sunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Bu zorlu süreci hep birlikte Bakanlığımızın ve Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu tedbirlere uyarak inşallah atlatacağız. Pandemi süreci başladığı günden itibaren engelli ve yaşlılarımızın bakımı ve ihtiyacı için maskenizi ve eldiveninizi takarak, kendinizi dezenfekte ederek gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Koronavirüs tehlikesi hala ülkemizi terk etmiş değil. Pandemi sürecini tamamlayana kadar tüm tedbirlere harfiyen uyulması konusunda dikkat göstermenizi istiyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in son durağı Zile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü oldu.

Kuruluş Müdürü Mehmet ÇAKMAK’tan kuruluşun işleyişi ile bilgiler aldıktan sonra ÖZDEMİR, personellerimize Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Gün sonunda İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Erenler Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimiz için dua etti ve günlük ziyaretlerini sonlandırdı.