…
…
…
…
…
27 Ağustos 2020, Perşembe Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Turhal ve Zile İlçelerimizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Turhal ve Zile İlçelerimizde hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret ederek pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Turhal Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden ÖZDEMİR ve YÜCE, Kuruluş Müdürü Adem KESKİN’den engellilerimizin sağlık durumu ve kuruluş iş-işlemleri hakkında bilgi aldı.

Sosyal mesafenin korunarak ve tedbirlerin alınarak yapıldığı görüşmede, pandemi süreci ile başlayan izolasyon ve vardiya sistemi ayrıca çalışma koşulları ele alındı.

Yapılan görüşmelerin sonunda İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluşta bu zamana kadar hiçbir engelli vatandaşımızda koronavirüse rastlanmadığı ve tedbirlere harfiyen uyulduğu için Kuruluş Müdürü Adem KESKİN nezdinde tüm çalışanlara teşekkür etti.

ÖZDEMİR ve YÜCE’nin bir sonraki durağı ise Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü oldu.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, tedbirlerini alarak kuruluşu gezerek incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE’ye Kuruluş Müdürü Ali PİLAVCIOĞLU ve kuruluş sağlık görevlileri eşlik etti.

Yaşlılarımızın sağlık durumları ve pandemi süresinde yapılan çalışmalar hakkında sağlık çalışanlarından bilgi alan ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Ali PİLAVCIOĞLU’ndan da kuruluş işlemleri hakkında brifing aldı.

Görüşme devamında, pandemi sürecinin başlamasıyla geçilen vardiya sistemi uygulanmasında karşılaşılan zorluklar ve eksiklikler hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

Çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in her türlü zorluğa karşı özveri ile çalışan personele teşekkür etmesi ile son buldu.

Tokat’a dönüş yolunda Turhal ilçemizde 24.10.2019 tarihinde açılan Çocuk Destek Merkezini ziyaret etti.

Tefrişatı yapılan ancak henüz çocuk kabulü yapmayan kuruluşumuzda incelemelerde bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Kenan ALAYBAY’dan karşılaşılan eksiklikler hakkında bilgi aldı.

Turhal ilçemizde hizmet veren kuruluşumuz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etmeyi unutmayan ÖZDEMİR ve YÜCE, Kuruluş Müdürü Hüseyin Erkin İNCELİ’ye görevinde başarılar diledi.

Personellerimizi odalarında tek tek ziyaret eden İl Müdürümüz, yapmış oldukları zorlu işlerinde kolaylıklar diledi.

Kuruluşun halka görünen şefkatli yüzlerinin onlar olduğunu ifade eden ÖZDEMİR, dezavantajlı vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi nazik davranmalarını istedi.

Personelimize uyarılarda bulunan ÖZDEMİR, koronavirüse karşı her türlü tedbiri almaları hususunda hatırlatmalar yapmayı da unutmadı.

Turhal ilçemizde bulunan Çocuk Evleri Kordinasyon Merkezi Müdürlüğümüz bünyesindeki çocuk evlerimizin iş ve işlemlerini takip etmek üzere açılan irtibat bürosunu da ziyaret ederek personelimizle istişarelerde bulunan İl Müdürümüz ziyaretini sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, Turhal ilçemizde son olarak Turhal Belediye Başkanı İlker BEKLER’i makamında ziyaret etti.

Turhal ilçemizde kurumumuza devredilen arsada Huzurevi yapılabilmesi için görüşmeler yapan ÖZDEMİR, günlük ziyaretlerini tamamladı.